fragman,fragman izle,puhutv,son bölüm,yeni bölüm,dizi izle,dizi fragman

La casa de papel 3.sezon izle


Son zamanlarda birçok sosyal medya platformunda onun müziğini, kamera arkası görüntülerini ve repliklerini görmeye başladık. Uluslararası izleyicinin karşısına ilk Netflix’te çıktı. İspanya yapımı bir Netflix dizisi olması sebebiyle biraz daha arka planda kalsa da kısa sürede kulaktan kulağa yayıldı ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan bir yapım oldu.

Dizinin bu kadar ön plana çıkmasının ardında yatanları listeledik.Not: Bazı görseller spoiler içerir.La Casa De Papel suç ya da aksiyondan ziyade soygun hikayesinin içinde olduğu bir drama dizisi ve profesyonelliğin dersini veriyor.

Dizinin hikayesi ise kısaca şöyle: Profesör lakaplı bir adam İspanya Kraliyet Darphanesi’ni soymak için özenle bir ekip oluşturur. 5 ay boyunca ekibini bu soyguna hazırlayan Profesör, tüm detaylarına kadar ekibini hazırladığını düşünür. Peki ekibi terslik çıktığında kendisi gibi profesyonel kalabilecek midir? Her ekip elemanı sorunlu bir geçmişe sahiptir. Herkes tek bir amaçta toplanır. Kendi payına düşen parayı alıp yeni bir hayat kurmak La Casa De Papel’in başarısı özetle bu unsurlarda yatıyor: Sürükleyici bir anlatım, drama ile desteklenen bir aksiyon kurgusu ve farklı dünyaların insanlarının bir araya gelmesinin zenginliği.La casa de papel 3.Sezon 1.Bölüm ,720p HD izle, La casa de papel 3.Sezon 1.Bölüm Full izle, La casa de papel 3.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı izle
0 Yorum